O centru

Hipnoterapevtski center Afectum deluje v okviru izobraževalnega zavoda Afectum O.
Preko mnogoletnih izkušenj dela vam strokovnjaki s hipnoterapijo, ki vključuje široko paleto različnih tehnik. Te vedno uporabljamo glede na individualno situacijo, pomagamo na poti samospoznavanja in reševanja določenih vzorcev, travm in drugih izzivov, ki jih prinaša življenje. Vse zato, da bi ljudje našli srečo, zadovoljstvo ter uresničevali svoja resnična poslanstva.
Terapije so se izkazale za izredno uspešne pri premagovanju posameznikovih težav/izzivov in se z njimi lahko zelo hitro pride do želenih rezultatov. Z njimi lahko odlično rešujemo vse strahove, izboljšamo samopodobo posameznikov, jim dvignemo samozavest.

Naši terapevti uporabljajo orodje hipnoze ter vzpostavljajo direkten stik s podzavestnim delom kjer se nahajajo naše želje in strahovi.

V nas so spravljeni določeni vzorci, ki nam jih terapevt osvetli z dostopom v našo podzavest in tako jih lažje ozavestimo, najdemo vzrok. In šele, ko najdemo resnični vzrok in pomen posledic, nato s pomočjo terapevta korak po korak odpravljamo težave in gradimo moč, da se lahko soočamo z vsemi izzivi na naši poti do cilja.
Pomembno pa je opozorilo, da mora pri hipnoterapijah obstajati močna želja po spremembi in tudi konkretna odločitev.

Naš center se nahaja na mirni lokaciji v stavbi območno obrtno-podjetniške zbornice Šiška-Vižmarje.

 

Področja našega dela:

povečanje fokusa | motnje pri učenju | odpravljanje travm | napadi panike | fobije | anksioznosti | regresije| progresije | koncentracija | povečanje volje | samozavest | nespečnost | čustvene stiske, …

 

Za koga so terapije primerne?

Hipnoterapije so primerne za vse ljudi, vseh starosti (razen mlajših otrok), poklicev, nazorov, spolov.
Terapije niso primerne za ljudi z boleznimi, pri katerih gre za kakršnokoli okvaro možganov kot je npr. parkinsonova ali pa alzheimerjeva bolezen ter druge.

 

Cena in koliko časa trajajo?

Prva svetovalna ura je brezplačna. Takrat se pogovorimo o glavni težavi in ustvarimo načrt terapij, si postavimo cilje. Nadaljne terapije so plačljive v točnem znesku ne glede na potreben časovni razpon enkratnega snidenja. Terapija lahko traja 90min ali tudi do 150 min. Terapije se izvajajo na lokaciji Pipanova pot 30 v Ljubljani. Časovni termini se določajo sproti. V izjemnih primerih, se lahko dogovorimo tudi za termin v vikendu.
Sprva se s strankami videvamo pogosteje, 1x na teden, kasneje pa redkeje, zavisi od individualne situacije. V sklopu terapij se stranka dnevno javlja terapevtu po telefonu s svojimi poročili o napredkih svojega dela.
V večini primerov so terapije zelo uspešne in pomagajo strankam do kvalitetnejšega življenja.
V primeru pa, da po določenem času ni ustreznih oz. želenih učinkov, se svetuje stranki da s terapijami prenehamo in mu svetujemo nadaljni potek dela na sebi.
V primeru zdravstvenih težav mora stranka prinesti potrebna zdravniška potrdila, terapevt pa preceni, ali so hipnoterapije zanj ustrezne in obetajo rezultate.

 

Client 7 Client 6 Client 5 Client 4 Client 3 Client 2 Client 1 Moonshine Alexandra Grace Freshchest Megastar Vibrant